Πρόκριση στα Play-Off Ανόδου της Β’ Εθνικής ο ΕΠΕΙΟΣ – ΠΟΛΟ

Πανηγυρική πρόκριση στην ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής για τον ΕΠΕΙΟ ΗΛΙΔΑΣ. Μετά τους αγώνας του Β’ Γυρου ο ΕΠΕΙΟΣ με σπουδαία νίκη επι της ΙΤΕΑΣ κατάφερε την αμεση παραμονή του στην κατηγορια και πρόκριση στα Play -Off.

Ο Επειός, θα αγωνιστεί πλάι σε ιστορικές και ισχυρές ομάδες, με στόχο να μπορέσει να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την τελική φάση. Επί της ουσίας, τα… δύσκολα αρχίζουν για τον Επειό από δω και πέρα!

Την Κυριακή το απόγευμα, ο Επειός, σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, ηττήθηκε από τον ΝΟ Καλαμάτας με 9-14 στη συνάντηση που έκλεισε την αυλαία της πρώτη φάσης. Εκείνο που έχει πιο πολλή σημασία για τον Επειό, είναι ότι έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε νέα παιδιά, από την Ηλεία, πράγμα πολύ σημαντικό για το μέλλον. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στο φινάλε σημείωσε και γκολ ο νεαρός Γεωργόπουλος, το οποίο όμως ακυρώθηκε επειδή είχε ακουστεί η κόρνα της λήξης. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Επειός ήταν μπροστά στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο μέρος η Καλαμάτα έκανε την ανατροπή.

Τα 8λεπτα: 3-2, 6-5, 7-8

Επειός: Δημησιάνος (1), Δελαπόρτας (2), Πίτσικας (2), Λέντζος, Δαλιάνης, Σταυρόπουλος, Βλάχος(2), Γκιάλης, Σπανογιάννης (2), Βουλουξής, Καλλίτσης, Ζούβελος, Ρούνης, Γεωργόπουλος.

Καλαμάτα: Αποστολάκος, Θεοδωρακόπουλος, Τραγκανίδας, Κοσσυφολόγος, Κουτσιαλής (1), Μπίρης (3), Άγγος, Μουστάκας, Παναγιώταρος (1), Καρπέτας (3), Βερνάρδος (4), Τσιγώνιας (2), Μέγκος.

Η συνέχεια του Πρωταθλήματος

Στους Ομίλους Ανόδου της Β’ φάσης, λοιπόν, πάνε οι: ΑΕΚ, Ιωνικός, Νηρέας Χαλανδρίου, ΣΚ Ροή, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΠΕΚΕΒ, Επειός Ήλιδας, ΝΟ Καλαμάτας, Τρίαινα Βούλας, ΟΕΑΝΑΒ.

Στους Ομίλους Καθόδου της Β΄φάσης πάνε οι: Άρης Νίκαιας, ΝΟ Αγίου Νικολάου, ΝΟ Καλαμακίου, ΝΟ Σύρου, ΑΠΣ Οξυγόνο, ΧΑΝΘ, ΝΟ Ιτέας, ΝΕ Λάρισας, Νίκη Βόλου.

Η Β’ φάση θα διεξαχθεί 10-12/5. Στη Β’ φάση σχηματίζονται: 1. Δύο Όμιλοι Ανόδου από 5 ομάδες ο καθένας. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες στην τελική βαθμολογία του κάθε Ομίλου προκρίνονται στην Τελική φάση (Final-8) απ’ όπου οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα προβιβαστούν στην Α2 Εθνική κατηγορία. 2. Δύο Όμιλοι Καθόδου (Πλέι άουτ), ο ένας των 5 και ο άλλος των 4 ομάδων (λόγω της αποχώρησης του Νηρέα Πατρών).

Leave a Reply