Επειός Ήλιδας: Επιτυχημένη παρουσία στο Πανελλήνιο τεχνικής κολύμβησης

Άλλη μία εξαιρετική παρουσία του Επειού και των αθλητών του Αργύρη Σάκκου είχαμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στην Τεχνική Κολύμβηση στo Ιωνικό Κολυμβητήριο της Χίου με τη συμμετοχή 486 κολυμβητών / τριών από 36 σωματεία όλης της χώρας.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες τη φετινή σεζόν που οφείλεται στο  κλειστό Κολυμβητήριο της  Αμαλιάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά με την κατάλληλη  προετοιμασία, προσεκτικό σχεδιασμό, πλάνο, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά, οι αθλητές του  Αργύρη Σάκκου , εκπροσώπησαν επάξια την Ηλεία, και  με ατομικά ρεκόρ και καλά πλασαρίσματα, ξεπέρασαν τους  εαυτούς τους, με την παρουσία τους να κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.

epeios 3

Αναλυτικά  τα αποτελέσματα

. ΝΤΙΝΟΣ  ΟΡΕΣΤΗΣ : 12ος  400μ.,   20ος   200μ. ,   22ος  50μ , και  22ος  100μ. Bifin  (κατηγορία Παίδων)

. ΜΠΙΡΜΠΑΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ: 23ος  50μ.  και  24ος   100μ.  Bifin  (κατηγορία Παίδων)

. ΔΟΥΛΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ:  10ος  50μ. και   11ος   100μ.   Bifin  (κατηγορία Παμπαίδων Α΄)

. ΣΑΚΚΟΣ  ΘΟΔΩΡΗΣ :  13ος  50μ.  και 15Ος  100μ.  Bifin (Προαγωνιστική κατηγορία).

   Ο Θοδωρής Σάκκος  αν και είναι στην προαγωνιστική κατηγορία έχει πιάσει  τα όρια της κατηγορίας των Παμπαίδων Α΄ στα 50μ. Bifin!!

Η τεχνική κολύμβηση είναι ένα άθλημα που ανθίζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και που λίγοι γνωρίζουμε και ας έχουμε διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.
Ο Επειός Ήλιδας είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Ηλεία που καλλιεργεί το άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, στον προπονητή τους όπως και στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη  και τη στήριξή τους!

Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!!

Το Δ. Σ  εύχεται Καλό Καλοκαίρι σε όλους!