Δημιουργία Σχολής ΚΡΙΤΩΝ-ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΩΝ Κολύμβησης

Επειός Γ. Σ.  Ήλιδας και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ( Κ.Ο.Ε)  με την συνεργασία της  Περιφερειακής Επιτροπής  Πελοποννήσου  ανακοινώνουν  τη δημιουργία  Σχολής Κριτών – Χρονομετρών Κολύμβησης στην ΑΜΑΛΙΑΔΑ.

Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας
Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας

Η Σχολή έχει εγκριθεί από το Δ.Σ  της  Κ.Ο.Ε

Οι νέοι Κριτές που θα αποφοιτήσουν από τη σχολή θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν ως Κριτές με αμοιβή  (οδοιπορικά) , σε διοργανώσεις  Κολύμβησης της Ομοσπονδίας, των Περιφερειακών Επιτροπών και των Συλλόγων-Ομίλων.

Η  Σχολή θα λειτουργήσει  το Σάββατο και την Κυριακή  5 – 6 ΜΑΪΟΥ 2018 και την εποπτεία- διδασκαλία θα έχουν Εκπαιδευτές-Καθηγητές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Τη Σχολή μπορούν να παρακολουθήσουν κάτοικοι της Ηλείας και άλλων περιοχών της Ελλάδος ηλικίας 18 ετών και άνω.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων της Σχολής, θα δοθεί δίπλωμα  Κριτή-Χρονομέτρη Κολύμβησης στους συμμετέχοντες .

Θα κατέχουν  δε τις παρακάτω ιδιότητες:

  •  ΚΡΙΤΕΣ ΣΤΡΟΦΩΝ
  •  ΚΡΙΤΕΣ ΑΦΙΞΕΩΝ
  •  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ 
  •  ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΕΣ 
  •  ΑΦΕΤΕΣ

Θα διδάξει ο κ. Νικόλαος Κραουνάκης,  Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Τεχνικός  Σύμβουλος  Κολύμβησης Κ.Ο.Ε – Περιφερειακός  Προπονητής .

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής :  Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση για την συμμετοχή τους στο γραφείο του Συλλόγου μας στο  Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αμαλιάδας.

Θα ανακοινωθεί προσεχώς το πρόγραμμα.  ( Ώρα και  αίθουσα ).

Τηλ επικοινωνίας: 6944 595 345  &  6987 946 600

Leave a Reply