Επειός Ήλιδας: Συνεργασία με Αστέρα Αμαλιάδας

Ο Επειός Ήλιδας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον συμπολίτη σύλλογο Αστέρα Αμαλιάδας. Η συνεργασία θα αφορά θέματα μυϊκής αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών του Αστέρα στην πισίνα. Τις επόμενες μέρες, σε συνεργασία μεταξύ του τεχνικού επιτελείου του Αστέρα και της τεχνικής διεύθυνσης του Επειού, θα καταρτιστεί το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες αυτού.

 

Πανελλήνια καταξίωση για τον ΕΠΕΙΟ ΗΛΙΔΑΣ – ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Με απόλυτη επιτυχία για τον Επειό Ήλιδας ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Παμπαίδων  – Παγκορασίδων Β΄ που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο από 20 έως 22 Ιουλίου 2019 και συνάμα η κολυμβητική σεζόν. Ο ηλειακός σύλλογος, πέτυχε θεαματική άνοδο στην γενική κατάταξη της Ομοσπονδίας.

Ο  Επειός στον Βόλο συμμετείχε με έναν αθλητή, ο οποίος και βοήθησε με τις εμφανίσεις του σε τρία αγωνίσματα,  να πλασαριστεί ο Επειός στην  61η   θέση  στην ομαδική βαθμολογία των κατηγοριών ΠΑΙΔΩΝ,  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ και  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  Β΄, ανάμεσα σε 93  συλλόγους  που βαθμολογήθηκαν.

Ο Επειός, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης στα Πρωταθλήματα των κατηγοριών, κατάφερε να πλασαριστεί στην  85η  θέση στη Γενική Βαθμολογία του 2019 για αγόρια και κορίτσια, ανάμεσα σε 122 συλλόγους  που βαθμολογήθηκαν  σε Θεσσαλονίκη και Βόλο, συγκεντρώνοντας «27,0» βαθμούς.

Επιτυχίες τεράστιες για έναν σύλλογο με τέσσερις μόλις χρονιές αγωνιστικής δράσης, στις οποίες μέχρι τώρα δεν είχε κατορθώσει καν να βαθμολογηθεί, κατά συνέπεια βρισκόταν πολύ πιο κάτω από τις φετινές του θέσεις.

Συμμετοχή σε δύο τελικούς και έναν Ημιτελικό!

Ως γνωστόν, ο πολλά υποσχόμενος  13χρονος (γεν. 2006 ) κολυμβητής  του Επειού  Μάριος Αναστάσιος Αναστασόπουλος  αγωνίστηκε στον  μεγάλο  τελικό του αγωνίσματος των 200μ. ελεύθερο, και με χρόνο  02: 11:13 κατέλαβε την 8η θέση,  στον μεγάλο  τελικό των 400μ. ελεύθερο κατέλαβε την 6η  θέση  με χρόνο  04:35:10  και στον μικρό τελικό των 100μ. ελεύθερο κατέλαβε την  4η  θέση με χρόνο  01:01:42.

Ο  Μάριος συναγωνίστηκε με πολύ καλούς αθλητές και παρά τις αντιξοότητες με κλειστό  το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας  για μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκεται  σε συνεχή ανοδική πορεία.  Με υγεία,  μεράκι, συστηματική  δουλειά και συνεχή προσπάθεια, θα φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και έκανε γνωστό το όνομα της  Ηλείας  και του Επειού  Ήλιδας  σε όλη την Ελλάδα.  Ευχόμαστε στον  νεαρό αθλητή μας καλή συνέχεια, υγεία και δύναμη ώστε να διακρίνεται  στο μέλλον και διεθνώς!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Επειού Ήλιδας, ευχαριστεί πολύ για όλα τους: Αργύρη  Σάκκο, Μιχάλη Γιουβάνη,  Ελεάνα Θεοχάρη, Αθανάσιο  Λάβδα,  Λένα Δαμιανάκη ,  Ευστάθιο Κωνσταντινίδη,  Λάμπρο Αναστασόπουλο, Παναγιώτη  Χριστοφή,  Μαρία Γιαννοπούλου τις Φυσικοθεραπεύτριες μας Ειρήνη Τσαγκοδημητροπούλου και Σοφία Χαραλαμποπούλου τον μασέρ της ομάδας  Γεώργιο Καποτά  την  Διαιτολόγο – Διατροφολόγο  και πολυνίκη κολυμβήτρια όλων των εποχών Τόνια Μαχαίρα και τους Γιατρούς Αθανάσιο Τσούμα και  Άγγελο Λιβαθινό  για την άψογη συνεργασία μας.

Επειός Ήλιδας: Επιτυχημένη παρουσία στο Πανελλήνιο τεχνικής κολύμβησης

Άλλη μία εξαιρετική παρουσία του Επειού και των αθλητών του Αργύρη Σάκκου είχαμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στην Τεχνική Κολύμβηση στo Ιωνικό Κολυμβητήριο της Χίου με τη συμμετοχή 486 κολυμβητών / τριών από 36 σωματεία όλης της χώρας.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες τη φετινή σεζόν που οφείλεται στο  κλειστό Κολυμβητήριο της  Αμαλιάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά με την κατάλληλη  προετοιμασία, προσεκτικό σχεδιασμό, πλάνο, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά, οι αθλητές του  Αργύρη Σάκκου , εκπροσώπησαν επάξια την Ηλεία, και  με ατομικά ρεκόρ και καλά πλασαρίσματα, ξεπέρασαν τους  εαυτούς τους, με την παρουσία τους να κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.

epeios 3

Αναλυτικά  τα αποτελέσματα

. ΝΤΙΝΟΣ  ΟΡΕΣΤΗΣ : 12ος  400μ.,   20ος   200μ. ,   22ος  50μ , και  22ος  100μ. Bifin  (κατηγορία Παίδων)

. ΜΠΙΡΜΠΑΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ: 23ος  50μ.  και  24ος   100μ.  Bifin  (κατηγορία Παίδων)

. ΔΟΥΛΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ:  10ος  50μ. και   11ος   100μ.   Bifin  (κατηγορία Παμπαίδων Α΄)

. ΣΑΚΚΟΣ  ΘΟΔΩΡΗΣ :  13ος  50μ.  και 15Ος  100μ.  Bifin (Προαγωνιστική κατηγορία).

   Ο Θοδωρής Σάκκος  αν και είναι στην προαγωνιστική κατηγορία έχει πιάσει  τα όρια της κατηγορίας των Παμπαίδων Α΄ στα 50μ. Bifin!!

Η τεχνική κολύμβηση είναι ένα άθλημα που ανθίζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και που λίγοι γνωρίζουμε και ας έχουμε διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.
Ο Επειός Ήλιδας είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Ηλεία που καλλιεργεί το άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, στον προπονητή τους όπως και στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη  και τη στήριξή τους!

Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!!

Το Δ. Σ  εύχεται Καλό Καλοκαίρι σε όλους!

Επειός Ήλιδας/Final 8: Αποχαιρέτισε με ψηλά το κεφάλι… – ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

 
 

Την ήττα με 15-3 γνώρισε ο Επειός από τον Νηρέα Χαλανδρίου και κατέλαβε την όγδοη θέση στην τελική φάση ανόδου στην Α2.

 

Η ομάδα της Ηλείας, ταλαιπωρημένη από απουσίες, δεν τα κατάφερε στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, ωστόσο η επιτυχία της να βρεθεί ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στη Β΄ Εθνική, παραμένει πολύ μεγάλη.

Νηρέας Χαλανδρίου – Επειός Ήλιδας 15-3  (4-1, 3-0, 5-1, 3-1)

Νηρέας Χαλανδρίου (Παναγιώτης Ζυμβραγάκης): Κακλής, Στρίγκος, Κονταλέξης 1, Κωνσταντόπουλος 1, Κόττας 1, Βασιλακόπουλος, Βαλοδήμος 1, Νησανάκης 1, Σιάρκος 4, Χριστόπουλος 3, Ζένιος 3, Τριχάς

Επειός Ήλιδας (Παναγιώτης Χριστοφής): Παναγόπουλος, Εμερετλής, Σταυρόπουλος, Βέρρας, Κολλιόπουλος, Ζούβελος, Βλάχος 2, Γκιάλης, Πίτσικας, Βουλουξής, Σπανογιάννης, Καλούδης 1, Δαλιάνης

 

Στους ημιτελικούς για τις θέσεις 1-4 είχαμε:

 • ΠΕΚΕ Βροντάδου – ΝΟ Καλαμάτας 17-8  (5-2, 2-4, 6-0, 4-2)
 • Τρίαινα Βούλας – ΑΕΚ 13-11 πεν. / κ.δ. 9-9  (3-0, 2-4, 2-5, 2-0 / 4-2 πεν.)

 

Στην ΧΙΟ ή ομάδα πόλο του ΕΠΕΙΟΥ – ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Στην άλλη γωνιά της Ελλάδας, τη μακρινή Χίο θα ακουστεί η Ηλεία, η  Ήλιδα, μέσω του πρεσβευτή της στο Πόλο, Επειού. Τα πορτοκαλί σκουφάκια, θα δώσουν τη «μάχη» για την πρόκριση στο Final 8 της Β΄ Εθνικής, εκεί που θα κριθούν οι θέσεις ανόδου για την Α2.

Την Πέμπτη, η αποστολή της ηλειακής ομάδας αναχωρεί για να βάλει «μπουρλότο» στο Πρωτάθλημα και να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση, των οκτώ καλύτερων ομάδων της Β΄ Εθνικής.

Η αποστολή των «Οράνιε», αποτελείται από 17 άτομα, 13 αθλητές, προπονητής και συνοδοί της αποστολής, για το μακρινό ταξίδι, εκεί που θα δοθούν τέσσερα παιχνίδια, σε ένα μίνι πρωτάθλημα πέντε ομάδων, από τις οποίες θα ξεχωρίσουν οι τέσσερις, οι οποίες μαζί με τις υπόλοιπες τέσσερις από τον άλλο όμιλο, θα συγκροτήσουν την τελική οκτάδα, από την οποία θα αναδειχθούν τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ο Επειός, εκτός από το δύσκολο έργο που έχει μέσα στην πισίνα, έχει και το μακρινό ταξίδι, που τον υποχρεώνει να αναχωρήσει από τα μέσα της εβδομάδας, προκειμένου να είναι έγκαιρα στον προορισμό του και να αγωνιστεί.

Αντίπαλοι του Επειού, θα είναι ο Ιωνικός Νίκαιας, ο Νηρέας Χαλανδρίου, ο ΝΟ Καλαμάτας και ο «οικοδεσπότης» ΠΕΚΕ Βροντάδου (ΠΕΚΕΒ).

Αναλυτικά ο όμιλος και το πρόγραμμα της Χίου, όπως προέκυψε από την κλήρωση:

1η Αγωνιστική  Παρασκευή 10/05/2019

 • ·  19:00   ΠΕΚΕΒ – ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ                                                                                               
 • ·  20:00   ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ                           

2η  Αγωνιστική  Σάββατο 11/05/2019

 • ·  10:00    ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΕΚΕΒ                                      
 • ·  11:00    ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ                

 3η  Αγωνιστική Σάββατο 11/05/2019

 • · 18:00   ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ – ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ                            
 • ·   19:00   ΠΕΚΕΒ – ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ.                                   

 4η Αγωνιστική   Κυριακή 12/05/2019

 • ·   10:00    ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ. – ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ                   
 •  ·   11:00    ΝΟ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΕΚΕΒ                                  

 5η Αγωνιστική   Κυριακή 12/05/2019

 • ·17:00    ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ  –  ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ   
 • ·18:00   ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ  – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Πρόκριση στα Play-Off Ανόδου της Β’ Εθνικής ο ΕΠΕΙΟΣ – ΠΟΛΟ

Πανηγυρική πρόκριση στην ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής για τον ΕΠΕΙΟ ΗΛΙΔΑΣ. Μετά τους αγώνας του Β’ Γυρου ο ΕΠΕΙΟΣ με σπουδαία νίκη επι της ΙΤΕΑΣ κατάφερε την αμεση παραμονή του στην κατηγορια και πρόκριση στα Play -Off.

Ο Επειός, θα αγωνιστεί πλάι σε ιστορικές και ισχυρές ομάδες, με στόχο να μπορέσει να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την τελική φάση. Επί της ουσίας, τα… δύσκολα αρχίζουν για τον Επειό από δω και πέρα!

Την Κυριακή το απόγευμα, ο Επειός, σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, ηττήθηκε από τον ΝΟ Καλαμάτας με 9-14 στη συνάντηση που έκλεισε την αυλαία της πρώτη φάσης. Εκείνο που έχει πιο πολλή σημασία για τον Επειό, είναι ότι έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε νέα παιδιά, από την Ηλεία, πράγμα πολύ σημαντικό για το μέλλον. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στο φινάλε σημείωσε και γκολ ο νεαρός Γεωργόπουλος, το οποίο όμως ακυρώθηκε επειδή είχε ακουστεί η κόρνα της λήξης. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Επειός ήταν μπροστά στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο μέρος η Καλαμάτα έκανε την ανατροπή.

Τα 8λεπτα: 3-2, 6-5, 7-8

Επειός: Δημησιάνος (1), Δελαπόρτας (2), Πίτσικας (2), Λέντζος, Δαλιάνης, Σταυρόπουλος, Βλάχος(2), Γκιάλης, Σπανογιάννης (2), Βουλουξής, Καλλίτσης, Ζούβελος, Ρούνης, Γεωργόπουλος.

Καλαμάτα: Αποστολάκος, Θεοδωρακόπουλος, Τραγκανίδας, Κοσσυφολόγος, Κουτσιαλής (1), Μπίρης (3), Άγγος, Μουστάκας, Παναγιώταρος (1), Καρπέτας (3), Βερνάρδος (4), Τσιγώνιας (2), Μέγκος.

Η συνέχεια του Πρωταθλήματος

Στους Ομίλους Ανόδου της Β’ φάσης, λοιπόν, πάνε οι: ΑΕΚ, Ιωνικός, Νηρέας Χαλανδρίου, ΣΚ Ροή, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΠΕΚΕΒ, Επειός Ήλιδας, ΝΟ Καλαμάτας, Τρίαινα Βούλας, ΟΕΑΝΑΒ.

Στους Ομίλους Καθόδου της Β΄φάσης πάνε οι: Άρης Νίκαιας, ΝΟ Αγίου Νικολάου, ΝΟ Καλαμακίου, ΝΟ Σύρου, ΑΠΣ Οξυγόνο, ΧΑΝΘ, ΝΟ Ιτέας, ΝΕ Λάρισας, Νίκη Βόλου.

Η Β’ φάση θα διεξαχθεί 10-12/5. Στη Β’ φάση σχηματίζονται: 1. Δύο Όμιλοι Ανόδου από 5 ομάδες ο καθένας. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες στην τελική βαθμολογία του κάθε Ομίλου προκρίνονται στην Τελική φάση (Final-8) απ’ όπου οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα προβιβαστούν στην Α2 Εθνική κατηγορία. 2. Δύο Όμιλοι Καθόδου (Πλέι άουτ), ο ένας των 5 και ο άλλος των 4 ομάδων (λόγω της αποχώρησης του Νηρέα Πατρών).

Στην μάχη του Β΄γυρου της Β’ Εθνικής ο ΕΠΕΙΟΣ – ΠΟΛΟ

Με τους αγώνες του Β’ Γύρου, στους 5 Ομίλους της πρώτης φάσης, συνεχίζεται το ερχόμενο τριήμερο (5-7 Απριλίου) το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Ο Επειός Ήλιδας, παίζει την Κυριακή 7/4,  το πρωί στις 11:00 με τον ΝΟ Ιτέας και το απόγευμα στις 6:30μ.μ. με τον ΝΟ Καλαμάτας. Και τα δυο ματς, θα γίνουν στην Πάτρα.


Οι Βαθμολογίες μετά τον Α’ Γύρο:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιωνικός Νίκαιας 9
ΑΕΚ 6
……………………………………………….
Άρης Νίκαιας 3
ΝΟ Αγίου Νικολάου 0

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νηρέας Χαλανδρίου 6 (+5)
ΣΚ Ροή 6 (+0)
………………………………………………
ΝΟ Καλαμακίου 6 (-5)
ΝΟ Σύρου 0

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΝΑΟ Κέρκυρας 9
ΠΕΚΕ Βροντάδου 6
………………………………………………
ΑΠΣ Οξυγόνο 3
ΧΑΝΘ 0

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΝΟ Καλαμάτας 6
Επειός Ήλιδας 3
……………………………………………
ΝΟ Ιτέας 0

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ
Τρίαινα Βούλας 9
ΟΕΑΝΑ Βόλου 6
………………………………………………..
ΝΕ Λάρισας 3
Νίκη Βόλου 0

Με την ολοκλήρωση των αγώνων του Β’ Γύρου, οι δυο πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 10) συνεχίζουν στους Ομίλους Ανόδου της Β’ Φάσης (10-12 Μαΐου) και οι υπόλοιπες (σύνολο 9) στους Ομίλους Καθόδου.

Οι δυο τελευταίες ομάδες από τους Ομίλους Καθόδου (σύνολο 4) υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Στην Τελική φάση (12-14 Ιουλίου), προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες από τους Ομίλους Ανόδου (σύνολο 8), από τις οποίες οι 4 πρώτες της τελικής κατάταξης θα ανέλθουν στην Α2 Εθνική Κατηγορία

Αργυρό μετάλλιο ο Νίκος Δούλος – ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Το πρώτο μετάλλιο της ιστορίας του κατέκτησε ο Επειός στην τεχνική κολύμβηση. Ο Νίκος Δούλος, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας της ηλικίας του και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα , στο αγώνισμα των 50μ. με διπλά πέδιλα (bi fin).

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing and outdoor

Η ομάδα του Αργύρη Σάκκου, η οποία μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κάνει θαύματα, εκπροσωπήθηκε και από τους επίσης ανερχόμενους αθλητές, από τον Ορέστη Ντίνο, ο οποίος ήταν 10ος στα 50μ, , 11ος στα 100μ. και 11ος στα 200μ. Bi Fin, αλλά και τον Παναγιώτη Μπίρμπα, ο οποίος ήταν 11ος στα 50μ. και 12ος στα 100μ. Bi Fin

Αξίζει να σημειωθεί ότι ότι οι Ορέστης Ντίνος και Παναγιώτης Μπίρμπας θα αγωνιστούν και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Ανδρών. Ο Ορέστης Ντίνος στα 50μ. , 100μ. και 200μ. Bi Fin και ο Παναγιώτης Μπίρμπας στα 50μ. και 100μ. Bi Fin

Διακρίσεις από Αναστασόπουλο στην κολύμβηση

Πολύ καλή εμφάνιση είχαμε και στην κολύμβηση και συγκεκριμένα στην Πτολεμαΐδα από τον Σωτήρη Εφραίμ Αναστασόπουλο στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κολύμβησης και στους 10ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες Κολύμβησης.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής του Μιχάλη Γιουβάνη, κατέκτησε την τέταρτη θέση στα 100μ. ελεύθερο στους 10ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες και την δωδέκατη θέση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες στα 200μ. Ελεύθερο. Βελτιώνοντας τους ατομικούς του χρόνους έπιασε τα όρια για την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και στους δύο αγώνες.

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Επειός Ήλιδας συνεχάρη τους αθλητές, οι οποίοι πέρα από τις διακρίσεις στους αγώνες, βελτίωσαν όλοι τις ατομικές του επιδόσεις:

«Το Δ.Σ του Συλλόγου μας συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Ο Επειός, συνεχίζει ακάθεκτος, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά της περιοχής, να μάθουν τα μυστικά της κολύμβησης και να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα από αγώνες, παρέχοντάς τους όλα τα εφόδια για να διεκδικήσουν διακρίσεις.

Επειός Ήλιδας: Με τέσσερις αθλητές στους Χειμερινούς Νοτίου Ελλάδας

Με τετραμελή αποστολή ταξιδεύει ο Επειός το προσεχές τριήμερο 22-24/2 στον Πειραιά, όπου θα λάβει μέρος στους Χειμερινούς Αγώνες Νοτίου Ελλάδας κατηγοριών. Πρόκειται για τους αγώνες Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Νεανίδων, με τη συμμετοχή πολλών συλλόγων από την Αττική, την Κρήτη, την Πελοπόννησο, την Δυτική Στερεά, την Ανατολική Στερεά, τα Ιόνια Νησιά, την Εύβοια και τα Νησιά του Αιγαίου.

Οι αγώνες θα γίνουν στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, καθώς το ΟΑΚΑ έκλεισε μετά την πυρκαγιά της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τον Επειό, θα είναι εξής;

 • · Σωτήρης Εφραίμ Αναστασόπουλος: 50μ. ελεύθερο
 • · Γιάννης Κατσούλας: 50μ. ελεύθερο και 50μ. ύπτιο
 • · Γεωργία Κατσούλα: 50μ. ύπτιο
 • · Δανάη Αβραμοπούλου: 50μ. ύπτιο, 100μ. ύπτιο, 200μ. ύπτιο.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Επτά προκρίσεις στους Πανελλήνιους και οκτώ μετάλλια στην Τρίπολη

Με οκτώ μετάλλια και εφτά προκρίσεις σε Χειμερινούς Αγώνες και Πανελλήνια Πρωταθλήματα επέστεψε στην Αμαλιάδα ο Επειός Ήλιδας από το 12ο Κύπελλο ΚΟΑ Τρίπολης που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο και ήταν ο πρώτος αγώνας της σεζόν για τους «Πορτοκαλί». Πρόκειται για μια σπουδαία εμφάνιση του Επειού, ο οποίος πλέον αρχίζει να αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στα αγωνιστικά δρώμενα της κολύμβησης της ευρύτερης περιοχής.

Η Δανάη Αβραμοπούλου, ο Γιάννης Κατσούλας και η Κατερίνα Κορίζη, έπιασαν το όριο για πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ ο Χρήστος Μερτσόπουλος, κατέκτησε το Κύπελλο ΚΟΑΤ στα 200μ. ελεύθερο. Όλοι οι αθλητές του Επειού βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις, αλλά απέκτησαν και πλούσιες εμπειρίες, καθώς όλες οι κούρσες ήταν σε κατηγορία open, δηλαδή συμμετείχαν και μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές.

Προκρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ειδικότερα, είχαμε τρεις αθλητές να πιάνουν όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σημειώνοντας συνολικά εφτά προκρίσεις σε αγωνίσματα.

Πιο αναλυτικά, πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πήραν:

· ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ: 50μ., 100μ., και 200μ. ΥΠΤΙΟ

· ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: 50μ. ΥΠΤΙΟ και 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ

· ΚΟΡΙΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: 50μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ και 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Μετάλλια στο Κύπελλο ΚΟΑΤ

Ας δούμε αναλυτικά τα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές του Επειού στους αγώνες της Τρίπολης.

Πιο αναλυτικά:

· ΜΕΡΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Ένα Χρυσό και ένα Αργυρό

· ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ-ΕΦΡΑΙΜ: Ένα Αργυρό και ένα Χάλκινο

· ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ: Ένα Αργυρό και δύο Χάλκινα

· ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ- ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ: Ένα Χάλκινο

Τα αποτελέσματα των αθλητών του Επειού

· ΜΕΡΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: 1ος 200μ. ΕΛ., 2ος 50μ. ΕΛ. και 5ος 100μ. ΕΛ.

· ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ-ΕΦΡΑΙΜ: 2ος 400μ. ΕΛ., 3ος 200μ. ΕΛ. και 13ος 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

· ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ: 2η 200μ., 3η 100μ. και 3η 50μ. ΥΠΤΙΟ.

· ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ: 3ος 400μ. , 13ος 200μ. και 33ος 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

· ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: 4ος 50μ. ΥΠΤΙΟ, 10ος 50μ. και 12ος 100μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

· ΔΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: 6ος 50μ. ΥΠΤΙΟ, 15ος 100μ. και 17ος 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

· ΚΟΡΙΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: 10ος 200μ., 14ος 100μ. και 18ος 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ

· ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΑΡΓΥΡΙΟΣ: 17ος 100μ. , 22ος 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ

· ΔΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 36ος 100μ. και 44ος 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

· ΓΚΟΓΚΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ: 8η 200μ. , 11η 100μ. και 15η 50μ. ΠΡΟΣΘΙΟ

· ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: 10η . και 13η 50μ. ΠΡΟΣΘΙΟ

· ΚΟΡΙΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: 11η 50μ. ,11η 100μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ και 19η 50μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

· ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ: 15η 50μ. ΥΠΤΙΟ, 24η 100μ. και 22η 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ

· ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΒΑΪΑ: 5η 50μ. ΥΠΤΙΟ και 6η 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ

· ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: 7η 50μ., 10η 100μ. ΠΡΟΣΘΙΟ και 13η 100μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ

· ΜΕΡΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ: 12η 50μμ. ΥΠΤΙΟ και 14η 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ

· ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΤΟΡΑΣ: 5Ος 100Μ. και 9ος 50μ. ΠΡΟΣΘΙΟ

· ΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: 9ος 50μ. ΥΠΤΙΟ και 12ος 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

Ανακοίνωση-καλωσόρισμα

Το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του ΕΠΕΙΟΥ ΗΛΙΔΑΣ καλωσορίζει με πολύ μεγάλη χαρά τους αθλητές Ιωάννη Κατσούλα, Παναγιώτη Δάρα, Μιχάλη Μερτσόπουλο, Χρήστο Μερτσόπουλο και τις αθλήτριες Δανάη Αβραμοπούλου, Γεωργία Κατσούλα, Κατερίνα Δημητρακοπούλου, Αναστασία Δάρα, Σταματία Μαρία Παπακωνσταντίνου και Μαρία-Ελένη Μερτσοπούλου. Τους εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ό,τι κι αν κάνουν για τη νέα σεζόν και να είναι ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΙΣ και ΔΥΝΑΤΟΙ!!