Στον Επειό Ήλιδας ο Κωνσταντίνος Αντίοχος- ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

«Το Δ.Σ. του ΕΠΕΙΟΥ Γ.Σ. ΗΛΙΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον πολύπειρο φουνταριστό ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΙΟΧΟ.

Ο πατρινός φουνταριστός με πλούσιο βιογραφικό και εμπειρία στις πισίνες επανήλθε στις τάξεις της ομάδας πόλο του Επειού και αναμένεται να συμβάλει τα μέγιστα στους αγωνιστικόυς στόχους της ομάδας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Κώστα σε καλωσορίζουμε και πάλι στην ομάδα μας και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

Νέος προπονητής ο Λάμπρος Αναστασόπουλος στο Πόλο – ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ο Επειός Ήλιδας ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο ο Λάμπρος Αναστασόπουλος, που ήταν επί χρόνια τεχνικός σύμβουλος του τμήματος.

 

Η ανακοίνωση του Επειού

«Η διοίκηση του Επειού Ήλιδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον πατρινό προπονητή Λάμπρο Αναστασόπουλο.

Ο Αναστασόπουλος αναλαμβάνει επικεφαλής προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και είμαστε σίγουροι ότι με την εμπειρία και τις γνώσεις του θα βοηθήσει τα μέγιστα στους στόχους του τμήματος.

Άλλωστε η εμπειρία της μακρόχρονης συνεργασίας μας σαν Τεχνικός Σύμβουλος του τμήματος πόλο έχει να επιδείξει ήδη σπουδαία αποτελέσματα σε οργανωτικό και τεχνικό επίπεδο.

Καλωσορίζουμε τον Λάμπρο και ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του».

Πρώτη μέρα του Αναστασόπουλου στο Sports Excellence της ΚΟΕ – ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Το “παρών» έδωσε ο Επειός  Ήλιδας με τον αθλητή του Μάριο Αναστάσιο Αναστασόπουλο την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στην έναρξη των πρώτων εργαστηριακών και εργομετρικών μετρήσεων για την Αττική και τη Νότια Ελλάδα, για  το αναπτυξιακό πρόγραμμα -Sports Excellence– της Κ.Ο.Ε..
 
 
Είναι το πρόγραμμα ανάπτυξης των επίλεκτων κολυμβητών και κολυμβητριών των ηλικιών12-15 ετών, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, το οποίο αποσκοπεί στην ανάδειξη και προετοιμασία αθλητών που θα στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες.
 
Ο Μάριος Αναστάσιος Αναστασόπουλος, έχει επιλεγεί ως ένας από τους κορυφαίους αθλητές της χώρας στην ηλικία του. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, Ορθοπεδικό κέντρο έρευνας και εκπαίδευσης, Σουκάκιο Ίδρυμα, ενώ φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλες, οι οποίες θα περιλαμβάνουν παρακολούθηση και προπόνηση από τους ομοσπονδιακούς προπονητές.

Τον αθλητή συνόδευσε ο πρόεδρος του Επειού Θοδωρής Σάκκος, ενώ ακολούθησε ξενάγηση στην πανέμορφη Ακρόπολη των Αθηνών και στο ομορφότερο κτίσμα στη γη, τον μυθικό Παρθενώνα!

Επειός Ήλιδας: Συνεργασία με Αστέρα Αμαλιάδας

Ο Επειός Ήλιδας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον συμπολίτη σύλλογο Αστέρα Αμαλιάδας. Η συνεργασία θα αφορά θέματα μυϊκής αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών του Αστέρα στην πισίνα. Τις επόμενες μέρες, σε συνεργασία μεταξύ του τεχνικού επιτελείου του Αστέρα και της τεχνικής διεύθυνσης του Επειού, θα καταρτιστεί το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες αυτού.

 

Πανελλήνια καταξίωση για τον ΕΠΕΙΟ ΗΛΙΔΑΣ – ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Με απόλυτη επιτυχία για τον Επειό Ήλιδας ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Παμπαίδων  – Παγκορασίδων Β΄ που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο από 20 έως 22 Ιουλίου 2019 και συνάμα η κολυμβητική σεζόν. Ο ηλειακός σύλλογος, πέτυχε θεαματική άνοδο στην γενική κατάταξη της Ομοσπονδίας.

Ο  Επειός στον Βόλο συμμετείχε με έναν αθλητή, ο οποίος και βοήθησε με τις εμφανίσεις του σε τρία αγωνίσματα,  να πλασαριστεί ο Επειός στην  61η   θέση  στην ομαδική βαθμολογία των κατηγοριών ΠΑΙΔΩΝ,  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ και  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  Β΄, ανάμεσα σε 93  συλλόγους  που βαθμολογήθηκαν.

Ο Επειός, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης στα Πρωταθλήματα των κατηγοριών, κατάφερε να πλασαριστεί στην  85η  θέση στη Γενική Βαθμολογία του 2019 για αγόρια και κορίτσια, ανάμεσα σε 122 συλλόγους  που βαθμολογήθηκαν  σε Θεσσαλονίκη και Βόλο, συγκεντρώνοντας «27,0» βαθμούς.

Επιτυχίες τεράστιες για έναν σύλλογο με τέσσερις μόλις χρονιές αγωνιστικής δράσης, στις οποίες μέχρι τώρα δεν είχε κατορθώσει καν να βαθμολογηθεί, κατά συνέπεια βρισκόταν πολύ πιο κάτω από τις φετινές του θέσεις.

Συμμετοχή σε δύο τελικούς και έναν Ημιτελικό!

Ως γνωστόν, ο πολλά υποσχόμενος  13χρονος (γεν. 2006 ) κολυμβητής  του Επειού  Μάριος Αναστάσιος Αναστασόπουλος  αγωνίστηκε στον  μεγάλο  τελικό του αγωνίσματος των 200μ. ελεύθερο, και με χρόνο  02: 11:13 κατέλαβε την 8η θέση,  στον μεγάλο  τελικό των 400μ. ελεύθερο κατέλαβε την 6η  θέση  με χρόνο  04:35:10  και στον μικρό τελικό των 100μ. ελεύθερο κατέλαβε την  4η  θέση με χρόνο  01:01:42.

Ο  Μάριος συναγωνίστηκε με πολύ καλούς αθλητές και παρά τις αντιξοότητες με κλειστό  το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας  για μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκεται  σε συνεχή ανοδική πορεία.  Με υγεία,  μεράκι, συστηματική  δουλειά και συνεχή προσπάθεια, θα φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και έκανε γνωστό το όνομα της  Ηλείας  και του Επειού  Ήλιδας  σε όλη την Ελλάδα.  Ευχόμαστε στον  νεαρό αθλητή μας καλή συνέχεια, υγεία και δύναμη ώστε να διακρίνεται  στο μέλλον και διεθνώς!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Επειού Ήλιδας, ευχαριστεί πολύ για όλα τους: Αργύρη  Σάκκο, Μιχάλη Γιουβάνη,  Ελεάνα Θεοχάρη, Αθανάσιο  Λάβδα,  Λένα Δαμιανάκη ,  Ευστάθιο Κωνσταντινίδη,  Λάμπρο Αναστασόπουλο, Παναγιώτη  Χριστοφή,  Μαρία Γιαννοπούλου τις Φυσικοθεραπεύτριες μας Ειρήνη Τσαγκοδημητροπούλου και Σοφία Χαραλαμποπούλου τον μασέρ της ομάδας  Γεώργιο Καποτά  την  Διαιτολόγο – Διατροφολόγο  και πολυνίκη κολυμβήτρια όλων των εποχών Τόνια Μαχαίρα και τους Γιατρούς Αθανάσιο Τσούμα και  Άγγελο Λιβαθινό  για την άψογη συνεργασία μας.

Επειός Ήλιδας: Επιτυχημένη παρουσία στο Πανελλήνιο τεχνικής κολύμβησης

Άλλη μία εξαιρετική παρουσία του Επειού και των αθλητών του Αργύρη Σάκκου είχαμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στην Τεχνική Κολύμβηση στo Ιωνικό Κολυμβητήριο της Χίου με τη συμμετοχή 486 κολυμβητών / τριών από 36 σωματεία όλης της χώρας.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες τη φετινή σεζόν που οφείλεται στο  κλειστό Κολυμβητήριο της  Αμαλιάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά με την κατάλληλη  προετοιμασία, προσεκτικό σχεδιασμό, πλάνο, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά, οι αθλητές του  Αργύρη Σάκκου , εκπροσώπησαν επάξια την Ηλεία, και  με ατομικά ρεκόρ και καλά πλασαρίσματα, ξεπέρασαν τους  εαυτούς τους, με την παρουσία τους να κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.

epeios 3

Αναλυτικά  τα αποτελέσματα

. ΝΤΙΝΟΣ  ΟΡΕΣΤΗΣ : 12ος  400μ.,   20ος   200μ. ,   22ος  50μ , και  22ος  100μ. Bifin  (κατηγορία Παίδων)

. ΜΠΙΡΜΠΑΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ: 23ος  50μ.  και  24ος   100μ.  Bifin  (κατηγορία Παίδων)

. ΔΟΥΛΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ:  10ος  50μ. και   11ος   100μ.   Bifin  (κατηγορία Παμπαίδων Α΄)

. ΣΑΚΚΟΣ  ΘΟΔΩΡΗΣ :  13ος  50μ.  και 15Ος  100μ.  Bifin (Προαγωνιστική κατηγορία).

   Ο Θοδωρής Σάκκος  αν και είναι στην προαγωνιστική κατηγορία έχει πιάσει  τα όρια της κατηγορίας των Παμπαίδων Α΄ στα 50μ. Bifin!!

Η τεχνική κολύμβηση είναι ένα άθλημα που ανθίζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και που λίγοι γνωρίζουμε και ας έχουμε διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.
Ο Επειός Ήλιδας είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Ηλεία που καλλιεργεί το άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, στον προπονητή τους όπως και στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη  και τη στήριξή τους!

Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!!

Το Δ. Σ  εύχεται Καλό Καλοκαίρι σε όλους!

Επειός Ήλιδας/Final 8: Αποχαιρέτισε με ψηλά το κεφάλι… – ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

 
 

Την ήττα με 15-3 γνώρισε ο Επειός από τον Νηρέα Χαλανδρίου και κατέλαβε την όγδοη θέση στην τελική φάση ανόδου στην Α2.

 

Η ομάδα της Ηλείας, ταλαιπωρημένη από απουσίες, δεν τα κατάφερε στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, ωστόσο η επιτυχία της να βρεθεί ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στη Β΄ Εθνική, παραμένει πολύ μεγάλη.

Νηρέας Χαλανδρίου – Επειός Ήλιδας 15-3  (4-1, 3-0, 5-1, 3-1)

Νηρέας Χαλανδρίου (Παναγιώτης Ζυμβραγάκης): Κακλής, Στρίγκος, Κονταλέξης 1, Κωνσταντόπουλος 1, Κόττας 1, Βασιλακόπουλος, Βαλοδήμος 1, Νησανάκης 1, Σιάρκος 4, Χριστόπουλος 3, Ζένιος 3, Τριχάς

Επειός Ήλιδας (Παναγιώτης Χριστοφής): Παναγόπουλος, Εμερετλής, Σταυρόπουλος, Βέρρας, Κολλιόπουλος, Ζούβελος, Βλάχος 2, Γκιάλης, Πίτσικας, Βουλουξής, Σπανογιάννης, Καλούδης 1, Δαλιάνης

 

Στους ημιτελικούς για τις θέσεις 1-4 είχαμε:

 • ΠΕΚΕ Βροντάδου – ΝΟ Καλαμάτας 17-8  (5-2, 2-4, 6-0, 4-2)
 • Τρίαινα Βούλας – ΑΕΚ 13-11 πεν. / κ.δ. 9-9  (3-0, 2-4, 2-5, 2-0 / 4-2 πεν.)

 

Στην ΧΙΟ ή ομάδα πόλο του ΕΠΕΙΟΥ – ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Στην άλλη γωνιά της Ελλάδας, τη μακρινή Χίο θα ακουστεί η Ηλεία, η  Ήλιδα, μέσω του πρεσβευτή της στο Πόλο, Επειού. Τα πορτοκαλί σκουφάκια, θα δώσουν τη «μάχη» για την πρόκριση στο Final 8 της Β΄ Εθνικής, εκεί που θα κριθούν οι θέσεις ανόδου για την Α2.

Την Πέμπτη, η αποστολή της ηλειακής ομάδας αναχωρεί για να βάλει «μπουρλότο» στο Πρωτάθλημα και να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση, των οκτώ καλύτερων ομάδων της Β΄ Εθνικής.

Η αποστολή των «Οράνιε», αποτελείται από 17 άτομα, 13 αθλητές, προπονητής και συνοδοί της αποστολής, για το μακρινό ταξίδι, εκεί που θα δοθούν τέσσερα παιχνίδια, σε ένα μίνι πρωτάθλημα πέντε ομάδων, από τις οποίες θα ξεχωρίσουν οι τέσσερις, οι οποίες μαζί με τις υπόλοιπες τέσσερις από τον άλλο όμιλο, θα συγκροτήσουν την τελική οκτάδα, από την οποία θα αναδειχθούν τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ο Επειός, εκτός από το δύσκολο έργο που έχει μέσα στην πισίνα, έχει και το μακρινό ταξίδι, που τον υποχρεώνει να αναχωρήσει από τα μέσα της εβδομάδας, προκειμένου να είναι έγκαιρα στον προορισμό του και να αγωνιστεί.

Αντίπαλοι του Επειού, θα είναι ο Ιωνικός Νίκαιας, ο Νηρέας Χαλανδρίου, ο ΝΟ Καλαμάτας και ο «οικοδεσπότης» ΠΕΚΕ Βροντάδου (ΠΕΚΕΒ).

Αναλυτικά ο όμιλος και το πρόγραμμα της Χίου, όπως προέκυψε από την κλήρωση:

1η Αγωνιστική  Παρασκευή 10/05/2019

 • ·  19:00   ΠΕΚΕΒ – ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ                                                                                               
 • ·  20:00   ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ                           

2η  Αγωνιστική  Σάββατο 11/05/2019

 • ·  10:00    ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΕΚΕΒ                                      
 • ·  11:00    ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ                

 3η  Αγωνιστική Σάββατο 11/05/2019

 • · 18:00   ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ – ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ                            
 • ·   19:00   ΠΕΚΕΒ – ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ.                                   

 4η Αγωνιστική   Κυριακή 12/05/2019

 • ·   10:00    ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ. – ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ                   
 •  ·   11:00    ΝΟ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΕΚΕΒ                                  

 5η Αγωνιστική   Κυριακή 12/05/2019

 • ·17:00    ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ  –  ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ   
 • ·18:00   ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ  – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Πρόκριση στα Play-Off Ανόδου της Β’ Εθνικής ο ΕΠΕΙΟΣ – ΠΟΛΟ

Πανηγυρική πρόκριση στην ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής για τον ΕΠΕΙΟ ΗΛΙΔΑΣ. Μετά τους αγώνας του Β’ Γυρου ο ΕΠΕΙΟΣ με σπουδαία νίκη επι της ΙΤΕΑΣ κατάφερε την αμεση παραμονή του στην κατηγορια και πρόκριση στα Play -Off.

Ο Επειός, θα αγωνιστεί πλάι σε ιστορικές και ισχυρές ομάδες, με στόχο να μπορέσει να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την τελική φάση. Επί της ουσίας, τα… δύσκολα αρχίζουν για τον Επειό από δω και πέρα!

Την Κυριακή το απόγευμα, ο Επειός, σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, ηττήθηκε από τον ΝΟ Καλαμάτας με 9-14 στη συνάντηση που έκλεισε την αυλαία της πρώτη φάσης. Εκείνο που έχει πιο πολλή σημασία για τον Επειό, είναι ότι έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε νέα παιδιά, από την Ηλεία, πράγμα πολύ σημαντικό για το μέλλον. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στο φινάλε σημείωσε και γκολ ο νεαρός Γεωργόπουλος, το οποίο όμως ακυρώθηκε επειδή είχε ακουστεί η κόρνα της λήξης. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Επειός ήταν μπροστά στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο μέρος η Καλαμάτα έκανε την ανατροπή.

Τα 8λεπτα: 3-2, 6-5, 7-8

Επειός: Δημησιάνος (1), Δελαπόρτας (2), Πίτσικας (2), Λέντζος, Δαλιάνης, Σταυρόπουλος, Βλάχος(2), Γκιάλης, Σπανογιάννης (2), Βουλουξής, Καλλίτσης, Ζούβελος, Ρούνης, Γεωργόπουλος.

Καλαμάτα: Αποστολάκος, Θεοδωρακόπουλος, Τραγκανίδας, Κοσσυφολόγος, Κουτσιαλής (1), Μπίρης (3), Άγγος, Μουστάκας, Παναγιώταρος (1), Καρπέτας (3), Βερνάρδος (4), Τσιγώνιας (2), Μέγκος.

Η συνέχεια του Πρωταθλήματος

Στους Ομίλους Ανόδου της Β’ φάσης, λοιπόν, πάνε οι: ΑΕΚ, Ιωνικός, Νηρέας Χαλανδρίου, ΣΚ Ροή, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΠΕΚΕΒ, Επειός Ήλιδας, ΝΟ Καλαμάτας, Τρίαινα Βούλας, ΟΕΑΝΑΒ.

Στους Ομίλους Καθόδου της Β΄φάσης πάνε οι: Άρης Νίκαιας, ΝΟ Αγίου Νικολάου, ΝΟ Καλαμακίου, ΝΟ Σύρου, ΑΠΣ Οξυγόνο, ΧΑΝΘ, ΝΟ Ιτέας, ΝΕ Λάρισας, Νίκη Βόλου.

Η Β’ φάση θα διεξαχθεί 10-12/5. Στη Β’ φάση σχηματίζονται: 1. Δύο Όμιλοι Ανόδου από 5 ομάδες ο καθένας. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες στην τελική βαθμολογία του κάθε Ομίλου προκρίνονται στην Τελική φάση (Final-8) απ’ όπου οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα προβιβαστούν στην Α2 Εθνική κατηγορία. 2. Δύο Όμιλοι Καθόδου (Πλέι άουτ), ο ένας των 5 και ο άλλος των 4 ομάδων (λόγω της αποχώρησης του Νηρέα Πατρών).

Στην μάχη του Β΄γυρου της Β’ Εθνικής ο ΕΠΕΙΟΣ – ΠΟΛΟ

Με τους αγώνες του Β’ Γύρου, στους 5 Ομίλους της πρώτης φάσης, συνεχίζεται το ερχόμενο τριήμερο (5-7 Απριλίου) το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Ο Επειός Ήλιδας, παίζει την Κυριακή 7/4,  το πρωί στις 11:00 με τον ΝΟ Ιτέας και το απόγευμα στις 6:30μ.μ. με τον ΝΟ Καλαμάτας. Και τα δυο ματς, θα γίνουν στην Πάτρα.


Οι Βαθμολογίες μετά τον Α’ Γύρο:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιωνικός Νίκαιας 9
ΑΕΚ 6
……………………………………………….
Άρης Νίκαιας 3
ΝΟ Αγίου Νικολάου 0

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νηρέας Χαλανδρίου 6 (+5)
ΣΚ Ροή 6 (+0)
………………………………………………
ΝΟ Καλαμακίου 6 (-5)
ΝΟ Σύρου 0

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΝΑΟ Κέρκυρας 9
ΠΕΚΕ Βροντάδου 6
………………………………………………
ΑΠΣ Οξυγόνο 3
ΧΑΝΘ 0

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΝΟ Καλαμάτας 6
Επειός Ήλιδας 3
……………………………………………
ΝΟ Ιτέας 0

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ
Τρίαινα Βούλας 9
ΟΕΑΝΑ Βόλου 6
………………………………………………..
ΝΕ Λάρισας 3
Νίκη Βόλου 0

Με την ολοκλήρωση των αγώνων του Β’ Γύρου, οι δυο πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 10) συνεχίζουν στους Ομίλους Ανόδου της Β’ Φάσης (10-12 Μαΐου) και οι υπόλοιπες (σύνολο 9) στους Ομίλους Καθόδου.

Οι δυο τελευταίες ομάδες από τους Ομίλους Καθόδου (σύνολο 4) υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Στην Τελική φάση (12-14 Ιουλίου), προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες από τους Ομίλους Ανόδου (σύνολο 8), από τις οποίες οι 4 πρώτες της τελικής κατάταξης θα ανέλθουν στην Α2 Εθνική Κατηγορία