Στον Επειό Ήλιδας το Παναγιώτης Κουρουπάκης – ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ομάδα του ΕΠΕΙΟΥ ΗΛΙΔΑΣ να εντάξει στις δυνάμεις της εν όψει της συμμετοχής της, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τον Παναγιώτη Κουρουπάκη.

Ο έμπειρος Aθηναίος περιφερειακός (με καταγωγή από την Αμαλιάδα) αναμένεται να επανέλθει στην αγωνιστική δράση μετά από 5 περίπου χρόνια από το ατύχημα, που συγκλόνισε τους φίλους της υδατοσφαίρισης.

 

Ο Παναγιώτης αποτελεί τρανό παράδειγμα αθλητή, με πάθος και δύναμης ψυχής και αναμένεται να συνδράμει με την ενέργεια του την ομάδα του Επειού εντός και εκτός πισίνας. Είναι προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας Λάμπρου Αναστασόπουλου με τον οποίο συνεργάστηκαν στην τελευταία του αγωνιστική συμμετοχή στην ομάδα της ΝΕΠ.

  Το Δ.Σ και ολόκληρη η οικογένεια του Επειού τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι γερός και με περίσσεια δύναμη και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.  

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: 

Ο  Παναγιώτης Κουρουπάκης ξεκίνησε από τον Νηρέα Χαλανδρίου, όπου έφτασε το 2005 στην Α1 Εθνική μεταπήδησε στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου. Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα  Εφήβων έχοντας κατακτήσει αργυρό μετάλλιο στην Βαλκανιάδα και την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη το 2003. Επίσης έχει αγωνιστεί στις ομάδες της Λάρισας , Τρίτωνα, ΚΟΠΙ, Ηλυσιακού και της ΝΕΠ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και εργάζεται στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής.