Αργυρό μετάλλιο ο Νίκος Δούλος – ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Το πρώτο μετάλλιο της ιστορίας του κατέκτησε ο Επειός στην τεχνική κολύμβηση. Ο Νίκος Δούλος, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας της ηλικίας του και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα , στο αγώνισμα των 50μ. με διπλά πέδιλα (bi fin).

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing and outdoor

Η ομάδα του Αργύρη Σάκκου, η οποία μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κάνει θαύματα, εκπροσωπήθηκε και από τους επίσης ανερχόμενους αθλητές, από τον Ορέστη Ντίνο, ο οποίος ήταν 10ος στα 50μ, , 11ος στα 100μ. και 11ος στα 200μ. Bi Fin, αλλά και τον Παναγιώτη Μπίρμπα, ο οποίος ήταν 11ος στα 50μ. και 12ος στα 100μ. Bi Fin

Αξίζει να σημειωθεί ότι ότι οι Ορέστης Ντίνος και Παναγιώτης Μπίρμπας θα αγωνιστούν και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Ανδρών. Ο Ορέστης Ντίνος στα 50μ. , 100μ. και 200μ. Bi Fin και ο Παναγιώτης Μπίρμπας στα 50μ. και 100μ. Bi Fin

Διακρίσεις από Αναστασόπουλο στην κολύμβηση

Πολύ καλή εμφάνιση είχαμε και στην κολύμβηση και συγκεκριμένα στην Πτολεμαΐδα από τον Σωτήρη Εφραίμ Αναστασόπουλο στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κολύμβησης και στους 10ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες Κολύμβησης.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής του Μιχάλη Γιουβάνη, κατέκτησε την τέταρτη θέση στα 100μ. ελεύθερο στους 10ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες και την δωδέκατη θέση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες στα 200μ. Ελεύθερο. Βελτιώνοντας τους ατομικούς του χρόνους έπιασε τα όρια για την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και στους δύο αγώνες.

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Επειός Ήλιδας συνεχάρη τους αθλητές, οι οποίοι πέρα από τις διακρίσεις στους αγώνες, βελτίωσαν όλοι τις ατομικές του επιδόσεις:

«Το Δ.Σ του Συλλόγου μας συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Ο Επειός, συνεχίζει ακάθεκτος, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά της περιοχής, να μάθουν τα μυστικά της κολύμβησης και να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα από αγώνες, παρέχοντάς τους όλα τα εφόδια για να διεκδικήσουν διακρίσεις.

Leave a Reply